Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 7657 Kristen Besøkstjeneste får økonomisk støtte til kjøp av liten lastebil for matutlevering

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 8. juni 2022 besluttet å innvilge kr. 102.000 til ovennevnte prosjekt

Kristen Besøkstjeneste er en veldedig forening som driver med kristen-sosialt arbeid i og utenfor institusjon. De siste årene har hovedaktiviteten vært matutdeling til vanskeligstilte familier og enkeltmennesker. Matsentralen Vestfold og Telemark er vår viktigste leverandør. Kristen besøkstjeneste var initiativtaker til etableringen av denne Matsentralen.

Vi ønsker å bekjempe ensomhet og sosial ekskludering. Kristen Besøkstjeneste strekker ut en hånd og invitere til et åpent og uforpliktende fellesskap, hvor mennesker skal oppleve seg varmt velkommen. Det å tilby gratis mat og husholdningsartikler er et virkemiddel som skal gi økonomisk vanskeligstilte noe mer å rutte med.

Fattigdommen øker i Norge. Vi levere i et samfunn dere de rike blir rikere, og de fattige blir flere. De to siste årene har foreningen delt ut 240.000 måltider. Mer enn 1200 mennesker har blitt hjulpet. Kristen besøkstjeneste har besøkende fra hele Vestfold.

http://www.gammeltunethanshus.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss