Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 7369 MS-forbundet har fått tildelt Erkjentlighetsprisen 2021

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 14. oktober 2021 besluttet å innvilge kr. 1 million til ovennevnte prosjekt

MS-forbundet skal være en organisasjon for alle med MS, pårørende, helsepersonell og andre interesserte. Forbundet skal fremstå som realistisk, praktisk og solidarisk, og skal være et sted der personer med MS via råd, nettverk og kunnskap får hjelp til en bedre hverdag.

MS-forbundet ble stiftet i 1966 og har i dag ca 9.000 medlemmer fordelt på 47 lokalforeninger.

Lokalforeningene er MS-forbundets forlengende arm ut til hvert enkelt medlem og sørger for aktiviteter i lokalmiljøet.

Multippel sklerose (MS) er en kronisk betennelsessykdom der kroppens eget immunsystem angriper vev i hjernen og ryggmargen.

En viktig del av deres arbeid er å arrangere sosiale aktiviteter hvor en møter andre i samme situasjon. Hver måned har de medlemsmøte med foredrag om et aktuelt tema, de arrangerer teaterkvelder, turer, yoga, stretching, trening, og sosiale treff.

Styret i Stiftelsen UNI har nominert MS-forbundet til å motta årets Erkjentlighetspris for deres arbeid med å ivareta interessene til personer med multippel sklerose og arbeide for å bekjempe sykdommen, fremme forskning, formidle forskningsresultater og behandlingsmetoder. Prisen ble offentliggjort 1. desember i forbindelse med et styremøte i Stiftelsen UNI.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss