Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2942 Kirkens Bymisjon Oslo - Nadheim

fikk på styremøtet 31. august 2016 i Stiftelsen UNI kr. 200.000 til videreføring av «Prosjekt Frivillig» på Nadheim

Nadheim er en virksomhet i Kirkens Bymisjon Oslo, og har drevet sosialt arbeid på prostitusjonsfeltet i Oslo siden 1981. Virksomheten er i dag basert på tre målområder:
Oppsøkende arbeid, Bred sosial oppfølging og Dokumentasjon og systematisering av erfaringer.

Vern av mennesker og skadereduserende arbeid står sentralt i Nadheims mandat. De er opptatt av at personer i prostitusjon er aktører i egne liv og selv får definere sin situasjon. Samtidig strever mange med store utfordringer knyttet til livssituasjon og psykisk og fysisk helse.

Nadheim søker å være et godt lavterskeltilbud for mennesker som på mange måter har falt utenfor samfunnet, eller som samfunnet har distansert seg fra. Nadheim fungerer som en brobygger inn mot andre instanser, som NAV og helsevesen. Visjonen er et samfunn der alle har reelle alternativer til prostitusjon, og fokus er derfor på brukernære aktiviteter og tiltak som tilrettelegger for myndiggjøring hos den enkelte.

http://www.bymisjon.no/nadheim

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss