Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2673 Stiftelsen Guts - Reparasjon av balkong ved Guts Drammen

fikk på styremøte 29. oktober 2015 i Stiftelsen UNI kr. 55.000 til reparasjon av balkong ved Guts avd. Drammen

Stiftelsen Guts er en ideell frivillig stiftelse som siden 2005 har driftet et døgnbemannet omsorgstilbud for rusavhengige i Drammen. Ny avdeling ble ferdig sommeren 2010 og den gamle kontoravdelingen ble pusset opp til beboerrom.

Guts tror at for å finne veien ut av rusavhengighet er det viktig med et trygt og motiverende miljø som består av positive aktiviteter, fokus på gode verdier, varme, nærhet, trivsel, respekt og vennskap. De tror at ved å skape omgivelser som stimulerer beboerne til å utvikle sine personlige ressurser og interesser, blir det enklere å begynne på nytt og å komme videre i livet.

Guts hovedmål er å hjelpe mennesker til en ny hverdag, hvor rusen ikke er tilstede. På Guts skal beboerne bli sett, kjenne omsorgen, bli utfordret til å ta tak i livet og bli hjulpet gjennom prosessene.

Det har denne sommeren kommet inn vann i en stue som ligger rett under en balkong. Det viser seg at belegget på balkongen er ødelagt. Ved nærmere undersøkelser viser det seg at det er betydelig råteskade i himling.

http://www.gutsdrammen.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss