Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2042 Museum Stavanger - Adgangskontrollsystem ved museet

fikk på styremøte 06. februar 2014 i Stiftelsen UNI kr. 170.000 til adgangskontroll ved Museum Stavanger

Museum Stavanger er et konsolidert museum med ansvar for ni museumsanlegg. I forbindelse med arbeidet med ny sikringsplan ble det avdekket et sterkt behov for å øke sikkerheten ved Stavanger kunstmuseum.

Museet er bygget i 1992 i betong med glasskuppel over inngangsparti og med deler av taket for øvrig i glass. Bygningen inneholder både utstillinger, magasin, bibliotek, kontorlokaler og verksted.

I forbindelse med arbeidet med ny sikringsplan ble det avdekket alvorlige mangler ved adgangskontrollen ved de fleste av museets anlegg. Ny adgangskontroll er derfor prioritert som nr. 1 i museets sikringsplan.
De forskjellige anleggene har også ulike system slik at antall nøkler er stort og uoversiktlig.

Tiltaket vil gjelde Stavanger museum, Storgaten 15 (magasin), herskapsvillaen Breidablikk, kongeboligen Ledaal, Norsk hermetikkmuseum, Stavanger Maritime museum, Den ornitologiske stasjonen på Revtangen og Utstein Kloster. Stavanger kunstmuseum har et nytt låsesystem og er derfor ikke inkludert, og Stavanger skolemuseum skal snart flytte og er derfor ikke inkludert.

Tiltaket vil gi museet et felles låsesystem for de aktuelle anleggene. Det nye systemet vil omfatte ca. 300 dører og vil gi museet vesentlig bedre sikring mot innbrudd og tyveri.

http://www.museumstavanger.no/museene/stavanger-kunstmuseum/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss