Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1979 Volda Røde Kors Hjelpekorps - Beredskapsbil

fikk på styremøte 05. desember 2013 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til en beredskapsbil

Volda Røde Kors Hjelpekorps er et aktivt hjelpekorps med c. 50 aktive medlemmer og har stor fokus på søk og redningsaksjoner. I løpet av ett år deltar korpset på 15-20 søk og redningsaksjoner. Hjelpekorpset har også en skredgruppe som er en ressursgruppe ved skredulykker i området fra Sognefjorden til Trøndelag, og gruppen samarbeider tett med luftambulansen og redningshelikopter.

Hjelpekorpset har bra utstyr for søk og redning som står ferdig pakket på tilhengere.

Hjelpekorpset har i dag ikke egen bil og er derfor avhengig av private biler som kan trekke de tunge tilhengere med utstyr.

Det arbeides nå for fullt med å få finansiert egen bil for kommende vintersesong.

Behovet en SUV som kommer seg godt frem med tung last. Utgangspunktet vil være eks. en Mitsubishi Pajero 2008-2009 modell, og for å redusere kostnader og samtidig få god plass til utstyr er det aktuelt med en 2 seters med grønne skilter. Estimert pris for bilen er ca. kr. 300.000. inkl. innredning og tilbehør.

Kostnader for drift av bilen vil bli dekket av inntekter fra vaktoppdrag, loppemarked og julekalendersalg.

http://www.voldahjelpekorps.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss