Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1368 Blå Kors Øst AS – Prosjektet Barnas Hus Hamar

fikk på styremøte 12. april 2011 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 300.000 til utviklingsprosjektet Barnas Stasjon Hamar.

Blå Kors Øst AS er en av fem regioner i den ideelle diakonale organisasjonen Blå Kors og omfatter 8 avdelinger: Kontaktsenteret, Blå Kors Senter, Blå Kors Behandlingssenter Eina, Blå Kors rehabiliteringssenter Østeråt, Blå Kors Bosenter, Steg for steg, Stjernegruppen og Barnas Stasjon Hamar.

Organisasjonen har drevet behandling og rehabilitering av mennesker med avhengighets-relaterte problemer siden begynnelsen av forrige århundre. Den gang var alkohol hovedkilden til avhengighetsproblemet; i dag bidrar i tillegg narkotiske stoffer, legemidler og manuelle og elektroniske spill til avhengighet for en bredt sammensatt gruppe mennesker.

De mest sårbare som rammes, er barna. Blå Kors øst ønsker å rette mer oppmerksomhet mot barna i familier med disse problemene. Mens kjernevirksomheten i Blå Kors Øst gir et bredt tilbud som møter de voksenes behov for behandling, henvender Barnas Stasjon Hamar seg direkte til barna og familienes behov.
Barnas Stasjon er et resultat av TV-aksjonen 2008 som gikk til Blå Kors. De innsamlede midlene ga grunnlag for å igangsette prosjektet og utvikle et konsept med barneperspektivet i sentrum.

http://bks.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss