Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1347 Norsk Folkemuseum - Tyveri- og innbruddsvarsling - Adgangskontroll

fikk på styremøte 8. februar 2011 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 4.000.000 til utskifting av anlegg for tyveri- og innbruddsvarsling samt til adgangskontroll ved Norsk Folkemuseum.

Friluftsmuseet ved Norsk Folkemuseum er landets fremste antikvariske bygningssamling og spenner fra middelalderen frem til vår egen tid. Norsk Folkemuseum følger opp intensjonene i sin formålsparagraf ved å drive en målrettet innsamling av ulikt kildemateriale, både gjenstander, foto og arkivmateriale. Det drives dessuten et omfattende konserverings- og magasineringsarbeid, og alt innkommende materiale katalogføres. Det vitenskapelige personalet driver forskning på museets kildemateriale. Formidlingsarbeidet skjer ved utstillinger, herunder museets friluftsavdeling, og gjennom omvisninger, pedagogiske opplegg samt publikasjoner.

Norsk Folkemuseum drifter i dag et anlegg for tyveri- og innbruddsvarsling samt adgangskontroll som er fra 1993. Det tilfredsstiller ikke lenger dagens krav til å ivareta sikring av gjenstander og anlegget på en akseptabel måte. I tillegg er det nå ikke lenger mulig å skaffe vitale reservedeler. Det betyr at Nors Folkemuseum ser behov for å få skiftet nåværende system så raskt som mulig.

www.norskfolkemuseum.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss