Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1279 Norges Speiderforbund - Vestfold krets / Husøy sjøspeidergruppe - redningsflåte

fikk på styremøte 24. august 2010 i Stiftelsen UNI innvilget kr 22.375 til innkjøp av redningsflåte for nyinnkjøpt skøyte.

Husøy Sjø speidergruppe er et godt sted å høre til for barn, unge og voksne, og har 55 medlemmer fra 8 – 60 år, de fleste mellom 8 og 18. Der lærer barn og unge å klare seg selv ute i naturen, i skog og fjell om vinteren og på sjøen om sommeren. Fokus i opplæringa er sikker ferdsel på sjøen, på tur og på leir.

I 2009 gikk speidergruppe til innkjøp av en liten skøyte. Det er samlende for en sjøspeidergruppe å ha egen båt, og det er stimulerende for ungdommene å ha noe
større enn joller å få opplæring i.

Den nyinnkjøpte skøyta har i dag en redningsflåte som er alt for stor, godkjent til kommersielt bruk, med årlig krav på kostbar service.

Man har derfor fått tilbud på en mindre fritidsbåt/redningsflåte, en Zodiac Open Sea 10 pers. 2008 mod. Den gamle flåten vil bli benyttet som en øvelsesflåte og man ønsker (som gjort tidligere) å samarbeide med fergeselskapet, redningsselskapet, politiet og kystvakten om større øvelser.

http://speiding.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss