Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1182 Salem Menighet - 22 B Kontaktsenter - Reparasjon av minibuss.

fikk av Stiftelsen UNI i desember 2009 innvilget kr. 50.000 til reparasjoner av minibussen ved kontaktsenteret 22B.

22 B driver et omfattende arbeid ovenfor ungdommene som oppholder seg på og rundt kjøpesenteret Trondheim Torg. Ungdommene sliter med alt fra ensomhet til omsorgssvikt og psykiske problemer. Mange er falt ut av skolen og står i fare for å bli en del av et miljø preget av rus, kriminalitet, ungdomsprostitusjon og vold. Alle har et tydelig behov for voksne som ser dem og lytter til dem.

22B har åpnet en hjemmekoselig, trendy kafé rett over gata til kjøpesenteret som tilbyr rimelig mat og omsorgsfulle samtaler. Kjernegruppen er på ca 100 med besøk av mellom 40-80 stk. hver dag. Her får de også de støttespillerne og pådriverne de trenger.

Adresseavisen kunne fortelle at i 2007 registrerte politiet 49% færre anmeldelser fra Trondheim Torg i forhold til 2005, og politiet var overbevist om at 22B var en viktig årsak.

I 2004 innvilget Stiftelsen UNI kr. 150.000 til en minibuss, som har vært viktig i dette arbeidet. P.g.a den hyppige bruken har bilen blitt godt slitt og det er behov for reparasjoner og service som det her søkes om midler til.

http://www.22b.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss