Gjennom fokus på produkter med kort vei fra jord til bord, kompostering, utnyttelse av sesongens råvarer i tillegg til arbeidet med å gi kunnskap og skape interesse for bærekraft for nye generasjoner – har Heidi Bjerkan vist gjennomføringsevne og et brennende engasjement for en grønn drift av sine spisesteder.
Restaurant Credo er en av Norges fremste restauranter og har profilert seg på bærekraft og et omfattende samarbeid med bønder og produsenter.
I 2019 fikk Credo Michelins egen bærekraftpris i tillegg til den høythengende Michelin-stjernen.
Credo har lenge brukt mye tid og plass til opplæring av unge kokker.
På Geitmyra Credo får også skoleelevene i Trondheim og omegn glede av denne kompetansen.
Bjerkan har en sterk og anerkjent posisjon i miljøet og påvirker positivt i så måte. Gjennom sitt engasjement inspirerer hun barn og unge til å tenke over sitt forhold til mat og råvarer – og ikke minst er hun et eksempel til etterfølgelse for andre aktører i bransjen.