Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1091 XXLofoten - MS Symra - dekket

fikk på styremøte 21. april 2009 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 50.000 til restaurering av MS Symra, øremerket dekksprosjektet.

MS Symra er eid 100% av selskapet XXLofoten AS, som i dag har 6 fast ansatte og er den største aktøren i Lofoten med tanke på leveranser av kvalitetsopplevelser.
XXLofoten AS er prosjektansvarlig for restaurering av MS Symra, som er på listen hos Riksantikvaren over verneverdige skip. Selskapet føler en sterk forpliktelse for å bevare MS Symra som det flytende kulturminne hun er.

MS Symra har siden begynnelsen av 1990-tallet trafikkert Lofoten med Henningsvær som basehavn. Skuta er 91 år gammel, bygd i 1917, en 48 fot Listerskøyte med treskrog. Symra har gjennom tidene hatt flere bruksområder innenfor fiske-, fangst-, frakte- og passasjerfartøy.

Symra betyr mye for regionen, men har etter hvert et omfattende restaureringsbehov, estimert til nesten kr. 3,7 mill. Det er innvilget midler fra ”Den verdifulle kysten”.

Denne søknad vil omhandle dekket.

http://www.innovativeopplevelser.no/article.php?id=11

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss