Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1048 Stiftelsen Losskøyta Frithjof II - Råteskader i kahyttetak

fikk på styremøte i Stiftelsen UNI 2. desember 2008 og i februar 2010 innvilget h.h.v. kr. 50.000 og kr. 19.000, øremerket reparasjon av råteskader i kahyttetak på losskøyta Frithjof II.

Stiftelsen har til formål å eie og drive losskøyta Frithjof II, bringe den tilbake til dens opprinnelse, bevare den og utstyr som står i forbindelse med båten og dens bruk, samt utbre kunnskap om losing i Larviksdistriktet rundt århundreskiftet. Videre har Stiftelsen ansvaret for skøytas vedlikehold og drift, og ansvar overfor offentlige myndigheter og potensielle bidragsytere.

Losskøyta Frithjof II benyttes blant annet i arbeidet med barn og unge innen opplæring av kystkulturaktiviteter, seiling, alminnelig forebyggende sikkerhetsarbeide innen sjørelaterte opplevelser. I tillegg arrangeres seilkurs samt opplevelsesturer og seilaser med historisk sus.
Det løpende vedlikeholdsarbeidet og ”vårpussen” besørges av Frithjofs Venner på dugnadsbasis, som også forestår den daglige drift av losskøyta etter avtale med Stiftelsen. Frithjofs Venner teller nå 220 medlemmer.

For kommende 2009 sesong må Stiftelsen losskøyta Frithjof II budsjettere med til sammen kr. 256.000 til nødvendige tiltak, som må søkes finansiert ved hjelp av bidrag og sponsorstøtte da den finansielle situasjonen er meget svak.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss