Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 6137 Trondhjems Turistforening får økonomisk støtte til Hjertestartere til 7 av sine betjente hytter

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 31. januar 2020 besluttet å innvilge kr. 100.000 til ovennevnte prosjekt.

Trondhjems Turistforening har som mål å få mennesker ut på tur. De er en del av organisasjonen DNT og tilrettelegger for et aktivt friluftsliv som flest mulig kan delta på. De har årlig mer enn 100 000 besøkende på deres betjente anlegg og har en økning år for år. I tillegg har de årlig mer enn 40 000 dugnadstimer på hytter og arrangementer.

Flere av deres hytter ligger godt opp i fjellheimen og det kan ofte ta lang tid før nødetater når hyttene. I dag har de godt med førstehjelpsutstyr og god kommunikasjon med Røde Kors/Norsk Folkehjelp og 113 ved situasjoner. Årlig har de uheldige hendelser på mellom 20-30 stk der nødetater er innom på anleggene.

De ønsker nå også å ha hjertestartere på hyttene.
• 3 hytter i Trollheimen: Trollheimshytta, Jøldalshytta og Gjevilvasshytta),
• 3 hytter i Sylan: Schulzhytta, Storerikvollen og Nedalshytta samt
• 1 hjertestarter ved en cafe/gård i bymarka i Trondheim, Rønningen Gård

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss