Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 4382 Etnedal Røde Kors Hjelpekorps får økonomisk støtte fra Stiftelsen UNI til en ATV med belter, slede og redningsbåre

Det ble i styremøte 28. august 2019 besluttet å innvilge kr. 100.000 til dette formålet

Etnedal Røde Kors Hjelpekorps ble stiftet i 1948 og har i dag 18 godkjente medlemmer som har gjennomført grunnutdanning til Røde Kors Hjelpekorps.

De har nå et stort behov for å fornye utstyrsparken som følge av en økende utfart i fjellet vinterstid, særlig i påsken. Det blir mindre og mindre snø i fjellet, og dette gjør at det blir fortere bart. Dette gjør igjen at det ikke er like enkelt å komme fram med snøscooter, som er et viktig hjelpemiddel for å frakte pasienten på en sikker måte fram til vei.

Med en ATV med belter vil de kunne komme raskere og tryggere fram til pasienten.

I Etnedal kommune bor det 1 305 innbyggere og det er 2 424 hytter i kommunen.
Med et utstrakt samarbeid med de andre hjelpekorpsene i Valdres, er de også ute på oppdrag andre plasser enn i Etnedal. De er til enhver tid klare for å assistere AMK, brann og politi i oppdrag utenfor vei. Med en ATV med belter kan de bruke den sommeren, høst og vår.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss