Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 4329 Norsk Narkotikapoliti forening får økonomisk støtte til det narkotikaforebyggende prosjektet «Tør du å bry deg»

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 11. juni 2019 besluttet å innvilge kr. 500.000 til ovennevnte prosjekt.

Medlemmer i NNPF er polititjenestemenn og kvinner som melder at de i økende grad møter mindreårige som bagatelliserer farene ved narkotikabruk. Samtidig melder politiet mange steder i landet at ungdomskriminaliteten og narkotikabruken blant unge er på oppadgående.

Samtidig opplever en at voksne/foreldre i for liten grad tar innover seg dette problemet, eller at foreldre i alt for liten grad har den nødvendige faktakunnskap til å håndtere og ta del i problemløsningen.

NNPF har opplæring og rus/narkotikaforebygging som sine hovedaktiviteter. Deres medlemmer er i sitt daglige arbeid meget tett på rusproblematikken og mener gjennom både fagopplæring og erfaring å vite en del om hva som virker og hva som til enhver tid er utfordringene.

Norsk Narkotikapoliti forening ønsker å kunne være mer offensive i å tilby kommuner og tettsteder dette opplegget. Det er derfor først ved en evt innvilget støtte at de vil etablere dette som et løpende prosjekt.

• Kostnadene ligger i foredragsholder, Paret Bratland
• Reise/oppholdsutgifter
• Leie av lokaler, lydteknikk og annonsering i forbindelse med folkemøtene

De ønsker en grunnleggende økonomisk sikkerhet i at de kan få dekket arrangementsutgifter uten å måtte bruke masse tid og ressurser på å finne lokale sponsorer og tekniske arrangører slik de har gjort så langt. Dette mener de bør være et tilbud til alle kommuner som ønsker, og som er uavhengig av sponsing fra andre organisasjoner eller næringsliv.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss