Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

4035 Stiftelsen Guts får økonomisk støtte til bytting av vinduer og kledning på fasade nord på hus i Drammen

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 6. februar 2019 besluttet å innvilge
kr. 150.000 til ovennevnte prosjekt

Guts er en frivillig ideell stiftelse, et døgnbemannet tilbud til voksne rusavhengige som trenger støtte og veiledning i prosessen mot et rusfritt liv. De har avdelinger i Drammen og Vikersund. Guts vektlegger god omsorg og nestekjærlighet. Tilbudet er fundamentert i recovery orientert arbeidsmetodikk og drives med tverrfaglig miljøterapautisk tilnærming.

Tiltaksplan og brukermedvirkning er sentralt i arbeidet med ADL- ferdigheter, aktiviteter, arbeidstrening og nettverksbygging. Målet er å hjelpe den rusavhengige med å ta tilbake kontrollen i eget liv. Målgruppen er personer over 18 år som er motivert til å ta tak i utfordringer knyttet til sin rusproblematikk.

Stiftelsen Guts er et rusfritt tilbud. Begge avdelinger skal være rusfrie for alle beboere fra dag en. Rusfrihet opprettholdes gjennom god og tett samhandling med bruker, ved klart definerte rutiner for håndtering og forebygging av rusepisoder. Personalgruppen er tverrfaglig sammensatt av vernepleiere, sosionomer, barnevernspedagog, sykepleiere og miljøarbeidere. Guts er en støttespiller og en hjelp på veien til å bli integrert i samfunnet.

Det tilbys bo-trening, etablering i egen bolig, integrering i arbeidsliv eller utdanning, hjelp med økonomi, sosial ferdighetstrening, nettverksbygging, og en meningsfull fritid.

Huset i Drammen er fra år 1880. Huset er trekkfullt og det mangler isolasjon.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss