Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 4006 Herredsvang Samfunnshus får økonomisk støtte til brannvern

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 6. februar 2019 besluttet å innvilge
kr. 100.000 til ovennevnte prosjekt

Herredsvang er et forsamlingshus i Stange kommune i Hedmark. Stedet og bygningen eies i dag av Herredsvang Samfunnshus SA. Bygningen ble oppført som herredshus for Romedal kommune i 1896. Det opprinnelige bygget ble oppført i dragestil. Bygningens historie er nærmere beskrevet i vedlagte uttalelse fra Hedmark fylkeskommune.

Dagens bygningsmasse er i 2 etasjer pluss kjeller og loft. 1. etasje rommer en stor sal med scene, en mindre sal/ selskapslokale, kjøkken, stue/ pubareal og garderobeanlegg. I 2. etasje er det møterom og en leilighet. Selskapslokalene leies i dag ut til Romedal Catering som benytter arealene til ulike arrangement; selskaper, konserter, fester, møter for lag og foreninger mm. Bygningen framstår i dag som godt vedlikeholdt med pene rom. Det er gjort en del oppgraderinger de senere årene med blant annet investering i jordvarmeanlegg, nytt elektrisk anlegg, oppussing av kjøkken og scene, innendørs maling etc.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss