Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3994 22B Kontaktsenter får økonomisk støtte til kjøp av arbeidsbil

Dette ble klart etter at Stiftelsen UNI i sitt styremøte 6. februar 2019 besluttet å innvilge
kr. 30.000 til ovennevnte prosjekt

22B Kontaktsenter driver forebyggende arbeid blant ungdom i Trondheim sentrum. Målgruppen er ungdom i alderen 15 – 23 år. Tiltaket består av miljøarbeid, oppfølgingsarbeid, arbeidstrening og et nyetablert boligarbeid. 22 B Kontaktsenter eies av Salem Menighet i Trondheim, og har et formalisert samarbeid med Trondheim kommune og Trondheim Torg kjøpesenter. 22B har som intensjon å bidra med tid, omsorg og tilstedeværelse, redusere negativ utvikling i forhold til rus og kriminalitet, samt å legge til rette for sunn endring og en bedre hverdag for den enkelte ungdom.

22 B Kontaktsenteret, ble utviklet og iverksatt gjennom et forprosjekt fra november 2004 til våren 2006. Salem menighet startet prosjektet med bakgrunn i et stort innslag av barn og unge som oppholdt seg på og rundt Trondheim Torg. Mange av dem befant seg i en negativ utvikling i forhold til skolegang, rus og kriminalitet. Gjennom deres arbeid og sentrale plassering midt i sentrum, har de årlig kontakt med mellom 150 og 200 ungdommer som av forskjellige grunner er på drift i byen.

Hovedtyngden av arbeidstreningen organiseres rundt Sørum Gård. Oppgavene er gårdsarbeid, dyrehold, snekringsarbeid og bruktbutikk. Som et av deres tilbud har de en ansatt en snekker som har 1-2 deltakere med i arbeidstrening. Det vil derfor si at da snekkeren ofte kjører til og fra kunder med både deltakere og materialer har han behov for egen arbeidsbil.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss