Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3903 Kirkens Bymisjon Vestfold - Kompetansebasert ettervern av insatte

fikk på styremøtet 18. oktober 2018 i Stiftelsen UNI kr. 200.000 til ovennevnte prosjekt

FRI Utvikling er et prosjekt i FRI Vestfold som skal bidra til videreutvikling og økt kompetanse innen det kriminalforebyggende arbeidet i FRI og stimulere til godt samarbeid mellom organisasjoner som arbeider med rehabilitering av straffedømte.

FRI Utvikling skal ha kontakt med myndigheter, forskningsmiljøer og eksterne samarbeidspartnere samt bidra til et mer kompetansebasert arbeid.
Dette utviklingsarbeidet er helt avgjørende for at FRI skal kunne videreutvikle et faglig godt arbeid overfor målgruppen.

FRI Vestfold arbeider for å hjelpe innsatte til å klare overgangen til en tilværelse uten kriminalitet og rus etter fengselsopphold.
FRI har i dag 5 ansatte veiledere. De jobber etter likemannsprinsippet og i dette ligger det at den innsatte sees på som en likemann og ikke en klient. Veilederne har fokus på et lovlydig liv, og besøker den innsatte under- og etter soning og er opptatt av å gi håp i en situasjon som kan oppleves som håpløs for mange. Veilederne tar utgangspunkt i situasjonen til den enkelte, jobber sammen med den innsatte, er resultatorientert og setter klare rammer for samarbeidet

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss