Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3802 DNT Oslo og Omegn - Oppgradering av brannforebyggende konstruksjoner ved Sota Sæter i Skjåk

fikk på styremøtet 5. juni 2018 i Stiftelsen UNI kr. 75.000 til ovennevnte prosjekt

DNT Oslo og Omegn er DNTs største medlemsforening med hytter og ruter i store deler av fjellområdene i Sør Norge, blant annet Rondane, Jotunheimen og Breheimen, samt i Oslomarka. Foreningen hadde i 2017 ca. 92.000 medlemmer i Oslo og Akershus. Hele DNT har over 300.000 medlemmer. DNT Oslo og Omegn har over 100 turisthytter hvorav 23 av disse er betjente anlegg.

Sota Sæter er en spesiell hytte med mange flotte hus. Den over 100 år gamle setra, bestående av ti bygninger på et flott tun, har et miljø som preges av lunhet og varme.

Sota Sæter er krevende brannteknisk, men har årlige branntilsyn med det lokale brannvesenet for å sikre lovpålagte systemer og tiltak. Det er nå nødvendig å gå over anlegget og utbedre en del bygningstekniske forhold for å oppgradere brannforebyggende konstruksjoner.

https://www.dntoslo.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss