Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3754 Stiftelsen Christian Radich - Sikkerhetsutstyr

fikk på styremøtet 11. april 2018 i Stiftelsen UNI kr. 560.000 til ovennevnte prosjekt

Christian Radich ble levert i 1937 til Stiftelsen Østlandets Skoleskib, og seilte frem til 1998 som skoleskip, kun avbrutt av 2. verdenskrig. I denne tiden har nesten 17.000 unge fått sin maritime utdannelse om bord.
Christian Radich var stjerne i filmen “Windjammer” fra 1958 og hadde også en fremtredende rolle i TV-serien “Onedin-linjen.” Skipet har i hele sin levetid fungert som en norsk seilende ambassadør. Hun har markert seg på et stort antall norske arrangementer i utlandet, og gjennom årene har hun vunnet en rekke regattaer i inn- og utland.

Cristian Radich er en sterk plattform for læring og personlig utvikling. Det skjer noe med en om bord i Cristian Radich. Man lever i en fortettet situasjon på banjer, og er nødt til å samarbeide. Et tokt med Christian Radich er også en fokusert reise i arbeidserfaring og jobbtrening.

Stiftelsen Skoleskipet har som mål å bevare skoleskipet Christian Radich for kommende generasjoner gjennom aktiv drift. Skoleskipet har Oslo som sin hjemmehavn, med kaiplass på Akershusutstikkeren.

http://www.radich.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss