Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3405 Stiftelsen Museum Vest - ROS-analyse og sikringsplan

fikk på styremøtet 6. desember 2017 i Stiftelsen UNI kr. 134.000 til ovennevnte prosjekt

Museum Vest er et konsolidert museum med syv avdelinger: Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene, Norges Fiskerimuseum, Herdla Museum, Fjell Festning, Kystmuseet i Øygarden, Nordsjøfartmuseet og Bjørn West Museet. Museene er lokalisert i Bergen, Askøy, Sund, Fjell, Øygarden og Masfjorden kommune. Museet har fokus på, og samlinger knyttet til, kystens historie i krigs- og fredstid. Samlingene er unike og utgjør en viktig del av vår felles kulturarv, og sikringen av dem er en vesentlig del av museets forvaltningsoppgave.

Museum Vest ønsker å utarbeide ROS-analyse og sikringsplan som skal omfatte alle museets bygninger og anlegg. Målet er at analysen og planen skal høyne standarden på Museum Vests sikringsarbeid i årene som kommer. En ROS-analyse basert på Kulturrådets anbefalte standard vil legges til grunn for et slikt arbeid.

Sikringsplanen blir et viktig styringsverktøy for å sikre systematisk arbeid med sikringsarbeidet i årene som kommer.

http://www.museumvest.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss