Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3371 Studieforbundet kultur og tradisjon - 10 kurs og fagsamling i fengsel

fikk på styremøtet 18. oktober 2017 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til ovennevnte prosjekt

Studieforbundet kultur og tradisjon har arrangert kurs i fengsel de siste 16 årene: Første kurs i Verdal fengsel ble holdt i 2000. Kursene arrangeres i hovedsak ved direkte kontakt mellom Studieforbundets administrasjon og fengselet, eller i samarbeid med fagmiljø, men også dels gjennom samarbeid med et lokalt lag i en av våre medlemsorganisasjoner.

Studieforbundets hovedmål for all virksomhet er å bidra til at alle som bor i Norge skal lære å bli kjent med folkelige tradisjoner og kultuttrykk i skapende og trygge felleskap. Gleden av å ta vare på tradisjoner og gleden av å lære og mestre er i fokus, både for Studieforbundet og medlemsorganisasjonene.

Studieforbundets ønsker å tilbakeføre innsatte og domfelte til samfunnsdeltakelse og gi dem økt livsmestring, samt å hindre tilbakefall til kriminalitet. Spesielt viktig er det å forberede og gjøre tilbakeføringen til samfunnet lettere etter endt straffegjennomføring. Studieforbundet mener kunnskap og mestring er en forutsetning for å kunne ha et godt liv.

http://www.kulturtradisjon.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss