Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3350 Norsk Folkehjelp Sanitet Haugaland - Beredskapshenger

fikk på styremøtet 30. august 2017 i Stiftelsen UNI kr. 50.000 til ovennevnte prosjekt

Norsk Folkehjelp Sanitet Haugaland er en av de 3 frivillige beredskaps-organisasjonene på Haugalandet. De rykker ut ved katastrofer og leteaksjoner, og er i tillegg sanitetsmannskap ved arrangementer i nærmiljøet. Alt arbeidet er på frivillig basis, men med høyt utdannede mannskaper på sitt felt.

Da senere forskning har gitt flere muligheter til å finne savnede raskere, og utstyret er blitt mer avansert, vil de nå bygge en spesialtilhenger med det utstyret de trenger å ha med til enhver tid. Det er viktig at ikke tid går til spille i en utrykningsfase. Tilhengeren vil bli utstyrt med skuffer og kasser som en lett kan komme til via sideluker på tilhengeren. Det er også lagt vekt på at tilhengeren ikke skal være for stor og tung, slik at alle kan ha lov til å kjøre med den.

Norsk Folkehjelp Haugaland bistår nødetatene i hele Sørvest politidistrikt, fra Stord/Fitjar i nord, til Sirdal i sør. De ser at stadig flere oppdrag er i forbindelse med fritidsaktivitet i form av turer i utmark og fjell.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss