Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3228 - Stiftelsen Gapestad - Minibuss

fikk på styremøtet 31. mars 2017 i Stiftelsen UNI kr. 200.000 til ovennevnte prosjekt

Liv Ingjerd Thoresen har drevet Gapestad gård siden 1997. Sammen med sin mann har hun utviklet gården til å bli et tilbud til barn og unge med ulike behov.
Sommerferie for barn og ungdom i fra 4 til 18 år blir arrangert fordelt på tre til fire uker, inndelt etter alder på barna. Gjennom hele året har de faste avlastingshelger hvor barna og ungdommene får komme på regulær basis en eller to faste helger i måneden. Det er barnevernet i de ulike kommunene som kjøper plasser. Det er 5 voksne til stede hver helg og 7-9 barn. Barna og ungdommene har faste grupper gjennom hele året.

Gapestad Gård driver også med kurs og veiledningsvirksomhet rettet både mot familier og personell som jobber med barn og ungdom med utfordringer.

Gapestad ønsker å være et tilbud både til familier, barn og ungdom, og satser på fleksibilitet med individuell tilretteleggelse og klare mål. Målet for arbeidet er å ta imot barn som har det vanskelig av en eller annen grunn, og gi dem selvrespekt, kjærlighet og tro på seg selv, uansett utgangspunkt i livet.

Transport av barna i forbindelse med turer og aktiviteter, samt hente og bringe barn, står sentralt på Gapestad gård. Tilgangen til offentlig transport er meget begrenset.
Bussen de har er moden for utskiftning, både hva angår motor og generell sikkerhet.

http:\www.gapestadgaard.com

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss