Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2955 Søgne Røde Kors - Båt

fikk på styremøtet 31. august 2016 i Stiftelsen UNI kr. 50.000 til båt med henger

Søgne Røde Kors er en sentral og svært viktig samarbeidspartner for Søgne kommune i deres beredskapsplaner og utførelse av søk og redningsoppdrag i nærområdet og regionen.

Søgne Røde Kors Hjelpekorps og RØFF (Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp, som er ungdomsgruppen 13-17 år) ønsker, og er i ferd med, å finansiere og kjøpe båt.
Som innbyggere i en kystkommune hvor det å være på sjøen er en naturlig del av ungdommenes oppvekst, er det like naturlig at Røde Kors formidler sjømannskap.
Det er derfor ønskelig å ha en båt for å bruke sjøen som arena for både opplæring, aksjoner, øvelser og aktiviteter.

En egen båt vil bedre kompetansen på søk i og ved sjø og vil gjøre Søgne Røde Kors i stand til å rykke ut på kort varsel for transport av mannska,p samt søk og redning på sjø. Dersom en båt skal kunne fungere som en beredskapsbåt, og øke kvaliteten på beredskapen hjelpekorpset tilbyr Søgnes’ innbyggere i dag, må den være i beredskap til enhver tid, sommer som vinter. Det er ønskelig å anskaffe en Pioner Multi – en båt av samme type som KBR Søgne bruker, og som har et svært bredt bruksområde og vil være godt egnet til formålet.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss