Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2887 Norsk medisinstudentforening - Akuttmedisinsk Seminar i august 2016 på Soria Moria Hotell og konferansesenter.

fikk på styremøte 6.juni 2016 i Stiftelsen UNI kr. 40.000 til Akuttmedisinsk seminar i august 2016 på Soria Moria Hotell og konferansesenter

Visjonen til Akuttmedisinsk seminar (AMS) er å øke den akuttmedisinske kompetansen og interessen blant medisinstudenter.

Undervisningen i akuttmedisin for studenter er utilstrekkelig, men likevel forventes det at studenter og nyutdannede leger skal reagere raskt og korrekt i akuttmedisinske situasjoner. AMS har derfor som formål å bøte på dette gapet mellom forutsetninger og forventninger. Kunnskap om akuttmedisin vil føre til økt opplevelse av stressmestring som igjen vil føre til redusert risiko for avvik og uønskede hendelser.

AMS 2016 avholdes på Soria Moria Hotell og konferansesenter 26.-28. august 2016, og antall deltakere vil ligge på 130-150 personer. Disse er hovedsakelig norske medisin-studenter, men også nyutdannede leger og annet helsepersonell.
Målet er at deltakerne skal tilegne seg både teoretisk og praktisk kunnskap.
For å opprettholde den høye kvaliteten som har preget seminaret, er den økonomiske støtten fra sponsorer vital.

Grunnet etiske årsaker mottas ikke sponsormidler fra legemiddelindustrien.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss