Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2838 Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) - Ny utgave av "illustrert informasjonsmateriale om narkotika, alkohol og doping"

fikk på styremøte 13. april 2016 i Stiftelsen UNI kr. 178.750 til ny utgave av " Illustrert informasjonsmateriale om narkotika, alkohol og doping".

Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) er en frivillig organisasjon som blant annet arbeider for: - Å styrke kampen mot narkotika ved å fremme forebyggende arbeid, økt kompetanse og forskning, - Å samle, systematisere og formidle informasjon og kunnskap om narkotika, - Å gjøre narkotikamisbruk utrendy, ansvarliggjøre foreldre og andre voksne til å bli tydelige grensesettere.

Foreningens hovedsatsningsområde er det forebyggende prosjektet «Bry Deg-si nei til narkotika». Medlemmene i NNPF er i det alt vesentlige dedikerte ansatte i justissektoren som har narkotika som arbeidsfelt og/eller spesielt interesseområde. Siden foreningen ble stiftet i 1991 har den vært i kontinuerlig utvikling og har nå blant annet 26 lokallag. Man ser at den forebyggende aktiviteten i lokallagene fortsatt er økende. Foreningens forebyggende filosofi bygger på anbefalinger fra blant annet WHO og Helsedirektoratet. NNPF er høringsinstans i ruspolitiske spørsmål og blir stadig konsulerte av media.

I arbeidet med foreningens daglige aktiviteter har de gjentatte ganger laget boken «Illustrert informasjonsmateriale om narkotika, alkohol og doping», en rikt illustrert informasjonsbok om rusmidler. Boken gir en god innføring om de fleste sider ved de ulike narkotiske stoffene som finnes.

http://www.nnpf.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss