Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2661 Stiftelsen Tollerodden - 10 års service på installerte brannslukningssystem som har vært i drift siden 2005

fikk på styremøte 29. oktober 2015 i Stiftelsen UNI kr. 250.000 til 10 års service på installerte brannslukningssystem som har vært i drift siden 2005

Stiftelsen Tolleroddens hovedoppgave har vært, og er, å restaurere Kirkestredet 9.

Stiftelsen UNI har fulgt prosjektet siden 2000 og restaureringsprosjektet er nå i en sluttfase. Det har vært et trygt og forutsigbart samarbeid som har gitt inspirasjon og pågangsmot for Tolleroddens mange ildsjeler.
Tollerodden er ikke fredet, men høyst verneverdig og i fredningsklasse.

Tilbakeføringen av Archerfamiliens tørrmursterrasser som grunnlag for en historisk hage fra 1850 har blitt gjennomført gjennom to store private donasjoner og egeninnsatsmidler. I samme perioden er rekonstruksjon av vinduer og takoppløft på husets sørside blitt utført.

Stiftelsen Tollerodden har kontinuerlig høy prioritet på installasjoner og vedlikehold av brann- og tyverisikring. Elektrisk anlegg og god ventilasjon for best mulig inneklima, bevarer de historiske rommene.

Etter råd fra Stiftelsen UNI har det blitt lagt inn et nitrogentåke anlegg for brannsikring. Nå forventes det en stor service etter 10 år.

http://www.tollerodden.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss