Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2566 Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus - Markedsføring i forbindelse med Bygningsverndagen 2015

fikk på styremøte 3. juni 2015 i Stiftelsen UNI kr. 50.000 øremerket markedsføring i forbindelse med Bygningsverndagen 2015

Fortidsminneforeningen avd. Oslo og Akershus er i gang med å planlegge høstens begivenhet, Bygningsverndagen 2015, søndag 13. september.
Årets tema for kulturminnedagen er Nabolag; mennesker, kulturminner, historie. Det legges opp til en litt annerledes bygningsverndag med korte vandringer i løpet av dagen for å belyse antikvariske perler i nabolaget og formidle lokalhistorie, med temaforedrag i potetkjelleren. Det vil bli vektlagt vern gjennom bruk og kunnskap, og at verdsetting av kulturminner i nabolaget gir en rikere hverdag for alle.

I år vil det bli tilbudt flere aktiviteter for barn og unge, med bl.a. læring om tradisjonshåndverk ved å bygge et lite tømmerhus i hagen, eller figurskjæring ved den populære spikkestasjonen.
Bygningsverndagen er en viktig arena for formidling av fagkompetanse, nettverksbygging og kulturminnevern generelt.

http://lokal.fortidsminneforeningen.no/oslo_akershus/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss