Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2396 HLF Briskeby AS - Brannsikring ved HLF Briskeby Kompetansesenter i Lier

fikk på styremøte 23. april 2015 i Stiftelsen UNI kr. 75.000 til brann, varsling og innbruddsalarm ved HLF Briskeby Kompetansesenter

Hørselshemmedes Landsforbund (HLF), er landets største organisasjon for mennesker med en funksjonsnedsettelse med 60.000 medlemmer. Medlemsmassen er i all hovedsak mennesker med en hørselsnedsettelse av ulik grad men få er helt døve.

HLF eier og driver HLF Briskeby Kompetansesenter AS, HLF Briskeby – Rehabilitering og Utadrettede tjenester AS og Briskeby Videregående Skole AS. Alle disse enhetene er lokalisert i Lier kommune i Buskerud.
I dag er det 700.000 mennesker i Norge med hørselsnedsettelse og innen år 2020 vil det være 1 million med hørselsutfordringer.
HLF Briskebys portefølje kan deles i 3:

- De gir videregående utdanning til 60 elever med hørselsutfordringer. Tilbudet er landsdekkende og elevene bor i et moderne hybelbygg på skolens område.
- De gir rehabiliteringstilbud til mennesker i alle aldre som enten er i ferd med å falle ut av skoleløpet, arbeidslivet og/eller ikke greier å mestre sin nye hverdag som hørselshemmet.
- De gir informasjon/opplæring til helsepersonell, skolepersonell mm for at disse skal kunne være best mulig rustet til å gi faglige råd til hørselshemmede i sine kommuner/fylker.

HLF Briskeby har på sitt område flere bygninger, de fleste bygget på 50/60 tallet, bortsett fra hybelbygget som stod ferdig i 2011. Bygningene, bl.a. en paviljong, skal brukes til kompetansekurs for hørselshemmede i samarbeid med NAV og Helse Sør¬Øst og trenger nytt brann- og varslings/nødlyssystem.

http://hlfbriskeby.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss