Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2353 Sub Church - Utvidelse av rømningsvei i kjeller og generell brannsikring av kulturhuset Sub Scene

fikk på styremøte 11. februar 2015 i Stiftelsen UNI kr. 300.000 til utvidelse av rømningsvei i kjeller og generell brannsikring av kulturhuset Sub Scene

Kulturhuset Sub Scene drives av den ideelle og tverrkirkelige organisasjonen Sub Church som teller ca. 100 medlemmer som årlig gir ca. kr. 600.000 til organisasjonens arbeid. Kulturhuset Sub Scene er organisasjonens utadrettede arbeid og har en religiøs og politisk nøytral profil.

Sub Scene er et aldersfritt og rusfritt kulturhus i Oslo sentrum. Siden 2001 har de med stor idealisme og høye krav etablert en av Oslos viktigste rusfrie arena med konsertscene og kafe, og har de siste årene blitt en viktig sosialfaglig aktør i Oslo’s ungdomsmiljøer, ofte i samarbeid med MaritaStiftelsen, uteseksjonen, Sporet, Nettverk for Barn og Unge og Oslo friomsorg. Mye av ungdommen som henger på Sub Cafe er «drop-outs» eller «ungdom i faresonen» med kjennskap til rusmidler og vanskelige familiesituasjoner. Kafeen jobber derfor aktivt med holdningsskapende arbeid i forhold til rus, mobbing, integrering og hjelp til selvhjelp.

I mai 2013 måtte sub Scene ut av sine lokaler i Kirkegata 34 og etter mye leting ble en leiekontrakt på 20 år i Rosenkrantzgate 17 signert.

Oppussingsprosjektet i sin helhet omfatter en total renovering av Sub Scene med konsertlokale med plass til ca. 220 personer, kafe med storkjøkken m.m. I kjeller bygges backstage for artister osv. men pr. i dag er kjelleren ikke regulert til oppholdsrom. Ved oppgradering av rømningsveier håper man å få godkjent kjelleren for 20 personer.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss