Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2095 Kirkens Bymisjon Oslo - Samtaletilbud for barn og unge i Oslo

fikk på styremøte 24. april 2014 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til Kirkens Bymisjons samtaletilbud for barn og unge i Oslo - Robust i 2014

Kirkens Bymisjon har som formål, i samarbeid med Den norske kirkes organer, å fremme tiltak som bidrar til å virkeliggjøre kirkens oppdrag. Kirkens Bymisjon i Oslo ble etablert i 1855 og driver i dag ca. 40 virksomheter og prosjekter innenfor behandlings- og omsorgsarbeid, arbeidsmarkedstiltak samt oppsøkende og gatenære tiltak.

Robust (Omsorgsstasjonen for barn og unge) er en virksomhet innenfor FORUS - Kirkens Bymisjons senter for barn, unge og familier, og har eksistert siden 1988. Målgruppen er barn og unge i skolealder og deres familier, som har en vanskelig livssituasjon hjemme, på skolen eller i sitt sosiale miljø. Målsetningen er å komme tidlig inn når tegn på negativ utvikling begynner å vise seg. Således er det forebyggende elementet et vesentlig kjennetegn ved Robust’s arbeid.

Robust har ikke ventelister og tilstreber å kunne gå raskt inn i saker. I akutte situasjoner kan man stille på dagen. Mange av brukerne gir uttrykk for at et frivillig, lett tilgjengelig tilbud, gjør det lettere å søke hjelp. Her er det ikke nødvendig med henvisning eller ventelister, og hjelpen er gratis.

I 2013 har Robust arbeidet med 203 saker direkte knyttet til 221 barn og unge.

http://www.bymisjon.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss