Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2088 Stiftelsen MS Hindholmen - Innkjøp og pålegg i flg. liste fra Sjøfartsdirektoratet

fikk på styremøte 24. april 2014 i Stiftelsen UNI kr. 75.000 til nødvendig innkjøp og pålegg i flg. liste fra Sjøfartsdirektoratet

MS Hindholmen er en gammel fiskebåt bygget ved Kristiansand mek. Verksted i 1916 og har vært benyttet til de fleste fiskeriene langs norskekysten og på de store hav ved Island, Færøyane, Shetland, Hebridane og Grønland. Båten gikk ut av drift i 1978 og en venneforening, Hindholmens venner, tok over i 1979. Stiftelsen MS Hindholmen ble etablert i 1994.

Skipet står på Riksantikvarens lister.

De frivillige i Stift. MS Hindholmen står på for å holde den snart 100 år gamle skuta i drift, og kan se tilbake på en vellykket sommersesong med mange forskjellige oppdrag.

Skipskontrollen er jevnlig på besøk, og listen fra Sjøfartsdirektoratet blir aldri tom. Man har gjennomgått det som må rettes til neste sesong sammen med det som mannskapet mener er nødvendige innkjøp. Til sommeren er det planer om å delta i konvoien som skal ende opp i Oslofjorden 17. juli i forbindelse med 200 års jubileet for 1814. Dette vil også utløse store kostnader, ikke minst dieselutgifter. Mannskapet vil stille gratis og tar det som en opplevelse å få delta i en slik historisk konvoi.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss