Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2076 Stiftelsen D/S Stord I - Trapp og rekkverk til banjerdekk

fikk på styremøte 24. april 2014 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 øremerket trapp og rekkverk til banjerdekk

Stiftelsen D/S Stord I har som formål å istandsette og vedlikeholde D/S Stord I som veteranskip med hjemmehavn i Bergen. Stiftelsen kan gjennom egne tiltak eller ved utleie sette D/S Stord I i drift.

D/S Stord I skal gjenoppbygges for å bli et attraktivt reise- og opplevelsestilbud for Vestlandet. En maritim kulturskatt skal bli levende og kalle frem minner fra en 100 årig epoke i rutebåttrafikken på Vestlandet.
Å være om bord skal i seg selv være en opplevelse. Passasjerene skal bli deltakere i reisen. Skipets indre liv skal betraktes på nært hold: maskinen, broen, salongene, byssen m.m. Naturen er nær om bord i skipet. På dekket – i sommersol og bris eller i piskende regn og vind.

Styret i Stift. D/S Stord er svært takknemlig for tidligere tildelinger til istandsetting av D/S Stord I fra Stiftelsen UNI og har dermed klart å holde en god kontinuitet i arbeidene. Skipet er nå så godt som ferdig restaurert og har fått tildelt passasjersertifikat.

For å komplettere 1. pl. avdeling akter på skipets hoveddekk søkes det om midler til:

• Trapp og rekkverk til banjerdekk
• Anretningsskap

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss