Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2073 Stiftelsen Gapestad Gård - Kjøp av en 4-huling

fikk på styremøte 24. april 2014 i Stiftelsen UNI kr. 50.000 til kjøp av en 4-hjuling til Gapestad Gård

Gapestad Gård er en stiftelse opprettet av ekteparet Liv Ingjerd og Roald Helle. Gården ligger i Trøgstad kommune i Østfold. Stiftelsen er etablert ut fra Grønn omsorg og er med i nettverket «Inn på tunet». Det startet med et enkeltmannsforetak i 1997 da Liv Ingjerd arvet/kjøpte Gapestad. I 2007 ble det en ideologisk stiftelse.

Tilbudet på gården retter seg til barn og ungdom rekruttert fra ulike barnevernskontor både i Østfold, Akershus og Oslo. De fleste barn og ungdom kommer fast en helg i måneden, noen annenhver helg.

Barn og ungdommen lider under omsorgssvikt i ulike grader og helgene og sommeren er derfor med på å gi de positive opplevelser som de så sårt trenger. Siden 1997 har ca. 600 barn fått gleden av å være på Gapestad Gård, hvor driften baserer seg mest på frivillige medarbeider.

Gapestad Gård mottar ikke driftstilskudd, så driften er preget av dugnadsånd og egne midler. Gården har heller aldri vært et «overskuddsforetak», men hatt stabil drift.

Gapestad Gård ligger nydelig til langs Øyeren, med både skog og strandlinje som ungene kan boltre seg i. For å gjøre områdene mer tilgjengelige, er det et ønske å kunne skaffe seg en 4-hjuling med tilhenger.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss