Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1939 Stiftelsen Lindesnes fyrmuseum - M/S Oksøy - Sikkerhetsutstyr

...M/S Gamle Oksøy fikk på styremøte 11. oktober 2013 i Stiftelsen UNI kr. 39.000 til sertifisering av sikkerhetsutstyr

Stiftelsen Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter (BDF) er en privat binæringsdrivende stiftelse opprettet av Kristiansand kommune, Vest-Agder fylkeskommune og Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet den 28. februar 1990 med formål:

- å bevare tørrdokken med bygninger og tekniske innretninger som et teknisk industrielt kulturminne for ettertiden
- å drive anlegget som et veteranskipsverft som kan benyttes av veteranskip og bevaringsverdige fartøyer
- å være et senter for verfts- og skipsbyggingstradisjoner, gammelt håndverk og gjenstander som kan være av interesse i denne sammenheng.

M/S Gamle Oksøy ble bygget i 1962 som forsyningsskip for Kystverket og ble benyttet til vedlikehold av fyr, lykter og merker langs kysten.

I 1997 ble M/S Gamle Oksøy gitt status som verneverdig mens det stadig var i original stand, og ble overdratt til Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter hvor det nå tas vare på gjennom aktiv bruk.

Årlig kostnad for opprettholdelse av skipet med gyldige sertifikater er for 2013 budsjetter med ca. kr. 800.000. I tillegg skal det i 2013 – 2014 utføres vedlikeholdsarbeider for samlet kr. 2,1 mill. som er bevilget tilskudd fra RA.

Det søkes derfor om midler til sertifisering av radio, brannslokkeutstyr og 3 redningsflåter i tillegg til en medisinkoffert.

http://www.lindesnesfyr.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss