Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1903 Gullberg Avlastning - Utbedring av gulv

fikk på styremøte 22. august 2013 i Stiftelsen UNI kr. 133.512 til utbedring av gulv

Gullberg Avlastning AS holder til på Hemnes, Aurskog Høland kommune, og har siden 2010 hatt avlastning for barn og unge med spesielle behov og ulike diagnoser; Williams syndrom, Asberger, Tourettes, ADHD, Autisme m.m. Barna kommer fra ulike etater som avlastningstjenesten, Nav, barnevern og tjenestene for funksjonshemmede. Hver helg er det mellom 8 og 10 barn og i sommer- og vinterferier er det også tilbud til barna.

Linda Skog og Grethe Krogh har drevet avlastning siden 2004; først på Kløv gård. I juni 2010 ble bedriften flyttet til Gullberg. Linda Skog har fagbrev som omsorgsarbeider og har lang erfaring med å jobbe med mennesker, ved hjemme tjenesten og ved bokollektiv for aldersdemente. Grethe Krogh har utdannelse som aktivitør og har jobbet med psykiskutviklingshemmede og alders demente i flere år.

Etter en befaring på eiendommen er det påvist store fuktskader i krypkjeller, med soppangrep og råtne bærebjelker. Tiltak for utbedring er å fjerne hele gulvet i gang, bad og trappegang for deretter å fylle igjen med løs leca. Nytt gulv må støpes i betong med nytt avløpssystem fra bad med rør-i-rør til vann. Deretter må nytt bad bygges og nye gulvoverflater legges i gang og trappegang.

http://www.gullbergavlastning.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss