Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1877 Tynset Røde Kors Hjelpekorps - Garasje

fikk på styremøte 6. juni 2013 i Stiftelsen UNI kr. 111.000 til prosjekt varm garasje som kan bli brukt til lager, parkering og tørking av utstyr

Tynset Røde Kors Hjelpekorps er en frivillig humanitær organisasjon, som er en del av Norges Røde Kors. Korpsets primære oppgaver er å drive førstehjelpsopplæring, være en operativ enhet innen den frivillige redningstjenesten i Norge, samt å bistå helseforetakene med transport av pasienter utenfor vei. I tillegg drives forebyggende og opplysende virksomhet innen egne fagområder. Alle mannskap er 100 % frivillige.

På årsmøtet vedtok Tynset Røde Kors å bruke kr. 200.000 i egenkapital til kjøp av eiendom på Vidsyn et by6gg på 152 m2 og to garasjer/stolpehus på 144 og 168 m2.

I en del av den minste garasjen er det et ønske å gjøre denne om til en varmgarasje som kan bli brukt til lager, parkering og tørking av utstyr.

http://www.rodekors.mono.net/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss