Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1874 Kirkens Bymisjon Trondheim - Schulzgt. 8

fikk på styremøte 6. juni 2013 i Stiftelsen UNI kr. 250.000 øremerket restaurering og utbedringsarbeider i Schulzgt.8

Kirkens Bymisjon i Trondheim driver arbeid innenfor feltene barn, ungdom og familier, boligsosialt arbeid, frivilligsentral, hiv-tiltak, rusomsorg, selvhjelp og fattigdomstiltak, kirke og kultur og krisetelefon. Virksomheten er fordelt på 8 lokasjoner i Trondheim, har 43 årsverk og 750 frivillige medarbeider.

Schulzgt. 8 ligger i sentrum av Trondheim, rett utenfor Vår Frue kirke. Lokalene eies av Kirkens Bymisjon og ble kjøpt som lokaler for deres lavterskelarbeid. Batteriet, Gatejuristen og Engleverkstedet holder til her, og disse virksomhetene har opplevd en betydelig økning i besøk og aktiviteter. Lokalene ble kjøpt i 2008 og enkelt utbedringer er blitt gjort for at ansatte, gjester og frivillige skal ha best mulige arbeidsforhold. Man ser nå at det er behov for en forsiktig ombygging som både tar hensyn til lokalenes historie og kvaliteter og samtidig ivaretar virksomhetens nye behov. Inngangspartiet er planlagt tilbakeført i samråd med byantikvarens og ombyggingen omfatter bl.a. 2 indre vegger med dører, garderobearrangement og utbedring av 2 toaletter.

Munkegt. 4 er en stor trebygning i byens hovedgate med Rådhuset og Nidarosdomen som nærmeste naboer. Bygningen er fra 1805 og eies av Statsbygg som Kirkens Bymisjon Trondheim har en langsiktig leieavtale med. Natteravn Midtbyen har sin base her og har et behov for bedre lagrings- og garderobefasiliteter.

http://www.bymisjon.no/trondheim.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss