Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1849 Stiftelsen Guts - Traktor og vedkløyvemaskin

fikk på styremøte 6. juni 2013 i Stiftelsen UNI kr. 44.000 til en Husqvarna traktor og kr. 69.000 til en elektrisk vedkløyvemaskin

Stiftelsen Guts har siden 2005 driftet et døgnbemannet omsorgstilbud for rusavhengige i Drammen og har i dag 11 plasser til gutter og fire jenteplasser.
Guts holder til i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 53 og er en rusfri sone midt i byen.

Guts Berggården i Mjøndalen ble åpnet i september 2011 og er et samarbeid med Nedre Eiker kommune, et lavterskeltilbud med ni leiligheter.

Guts Finnerud på Modum ble åpnet i oktober 2011. Her er inngått en leieavtale med Stiftelsen Finnerud Gård hvor det nå er plass til 34 brukere.

Guts tror at for å finne veien ut av rusavhengighet er det viktig med et trygt og motiverende miljø med positive aktiviteter. Hovedformålet er å hjelpe mennesker til en ny hverdag, hvor rusen ikke er tilstede.

På Finnerud Gård driver Guts et arbeidstreningstilbud hvor brukerne får opplæring i skog/gårdsdrift med vedproduksjon som en av de viktigste oppgavene. Til dette trengs en del utstyr, bl. a. en vedkløyvemaskin. Når det gjelder gårdsdrift vil stell og vedlikehold av utearealer være en naturlig del av prosjektet og til dette arbeidet er det nå et behov for en traktor for plenklipping og snømåking.

http://www.gutsdrammen.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss