Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1704 Redningsselskapet - ny redningsskøyte på Femunden - UNI Røros

fikk på styremøte 6. desember 2012 i Stiftelsen UNI kr. 1.250.000 til ny redningsskøyte i UNI klassen, på Femunden, UNI Røros

Redningsselskapet har drevet redningstjeneste på Femunden i over 10 år.
Sjøredningskorpset består av 22 frivillige mannskaper fra Røros og omegn. Sesongen varer fra mai til september og oppdragene består stort sett av søk etter mennesker og materiell, i tillegg til syketransport og slep.

Sjøredningskorpsets frivillig mannskaper involveres i forebyggende aktiviteter særlig rettet mot barn og unge.

Fritidsflåten på Femunden har økt kraftig de siste årene. Båtene har blitt større og flere, samtidig som kano, kajakkpadlere og fritidsfiskere har blitt flere.

Femunden er Norges tredje største innsjø.

Den nye skøyta blir på 27 fot og vil etter planen bli bygget ved Arronet Smidesteknik AB i Sverige. Planen er å igangsette bygging på nyåret 2013 slik at skøyta kan leveres til sesongstart i mai 2013.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss