Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1679 - Vega kommune - Vega Kirke - brannvarslingsanlegg

fikk på styremøte 25. oktober 2012 i Stiftelsen UNI kr. 70.000 til montering av brannvarslingsanlegg i Vega kirke

Vega kirke ble innviet den 14. juli 1864, og er listeført hos Riksantikvaren. Kirken ble totalrestaurert i 1922 og har i ettertid gjennomgått flere mindre restaureringsarbeider.

Vega kirke har stor betydning i lokalsamfunnet der kirkebygget også+ benyttes som kulturhus i forbindelse med ulike arrangementer. I 2014 har Vega kirke 150-års jubileum, og kommunen har som målsetting at kirken skal være ferdig restaurert utvendig til da.

Byggeprosjektet er blitt delt i 2, der 1. byggetrinn, vinduer og kirketårn er gjennomført, men mye mer omfattende enn beregnet, da man fant betydelig mer råteskader enn først antatt.

Planlagt byggetrinn 2 omfatter bl.a. restaurering/reparering av tak, utskifting av kledning, nye utsmykninger på vegg, maling samt montering av brannvarslingsanlegg.

http://www.vega.kommune.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss