Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1571 Stiftelsen GUTS - prosjekt GUTS

fikk på styremøte 10. april 2012 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til prosjektet GUTS Finnerud

Stiftelsen GUTS har siden 2005 driftet et døgnbemannet omsorgstilbud for rusavhengige i Drammen. Beboerne bor på huset og har egne rom. GUTS Drammen har i dag 11 plasser.

GUTS holder til i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate og er en rusfri sone midt i byen. På GUTS skal beboerne bli sett, kjenne omsorgen. Bli utfordret til å ta tak i livet og hjulpet gjennom prosessene.

GUTS Berggården i Mjøndalen ble åpnet i september 2011 i samarbeid med Nedre Eiker kommune, og er et lavterskeltilbud med ni leiligheter. GUTS bemanner bygget og har som oppgave å stabilisere miljøet på huset.

I oktober 2011 startet GUTS opp på Finnerud Gård i Modum kommune. Avdelingen der vil hete GUTS Finnerud. Det er inngått en leieavtale med Stiftelsen Finnerud Gård, som eies av Misjonsforbundet og Kristne Legers Forening.

Leieavtalen er på 10 år med mulighet til forlengelse i inntil 30 år. Fra nyttår åpnet det plass til 24 beboere som senere skal utvides til 34 gutter, jenter og par.

http://www.gutsdrammen.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss