Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1564 Røde Kors - Harstad - Nytt kjøkken

fikk på styremøte 10. april 2012 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til nytt kjøkken i Røde Kors i Harstad

Harstad Røde Kors har foruten et hovedstyre flere underavdelinger som besøkstjeneste, barnehjelp, lokal omsorg, lokalråd ungdom, lokalråd hjelpekorps m.m. Flyktningeguiden drives i samarbeid med Nav-Harstad og Kvæfjord kommune.

Harstad Røde Kors og Frivilligsentralen driver også Internasjonal Kafé som er åpen hver torsdag. Kafeen har utviklet seg til en sosial møteplass for medlemmer av Røde Kors, flyktninger, asylsøkere og andre. I tillegg benyttes huset og kjøkken av forskjellige grupper som har behov for en møteplass.

Her kan nevnes NA (anonyme narkomane), Nettverk (tidligere rusmisbrukere og personer som sliter med psykiske lidelser og isolasjon). Her kan også nevnes eldredag, luciadag osv. Julaften inviteres enslige til julefeiring hvor det serveres julemiddag, og middag leveres til brukerne av Blåhuset.

Ved Røde Kors huset blir kjøkkenet et naturlig «arbeidsrom», og etter snart 20 års drift er det absolutt nødvendig at kjøkkenet blir renovert.

http://www.redcross.no/harstad

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss