Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1553 Røde Kors - Drammen Hjelpekorps - Mannskapsbil og trekkvogn

fikk på styremøte 10. april 2012 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til innkjøp av mannskapsbil og trekkvogn for Røde Kors Drammen Hjelpekorps

Drammen Røde Kors er en av Røde Kors sine lokalforeninger. Røde Kors er en humanitær, frivillig organisasjon med mandat om å hindre og lindre nød nasjonalt og internasjonalt. Drammen Røde Kors har flere aktiviteter som dekker ulike behov innenfor feltet fattigdom, inkludering og beredskap.

Drammen Røde Kors Hjelpekorps har mange oppdrag i løpet av året, alt i fra leteaksjoner etter savnede personer til henteoppdrag av skadede personer i utmark. I 2011 ble det gjort 26 rednings- og søkeoppdrag (mot gjennomsnittlig 11 de siste 5 år), og det ble nedlagt 6 220 tjenestetimer av 50 frivillige.

Drammen Røde Kors Hjelpekorps har bruk for en bil som står disponibel for Hjelpekorpset 24 timer i døgnet, en mannskapsbil og trekkvogn. Situasjonen i dag er at Hjelpekorpset må leie en slik av lokalforeningen, og pga mange aktiviteter, er denne mye opptatt.

http://www.rodekors.no/drammen

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss