Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1517 A Bragdøya Kystlag - ny hjertestarter

fikk på styremøte 7. februar 2012 i Stiftelsen UNI kr. 30.000 til ny hjertestarter på Bragdøya

Bragdøya kystlag har siden begynnelsen av 1980-tallet gradvis bygd opp et kystkultursenter i Kristiansand som i dag fremstår som et av byens mest populære utfartssteder. Det legges til rette for at barn og unge kan komme ut på øye og få glede av denne perlen. Om sommeren ligger det tett med båter og stranda er rehabilitert og utvidet. Småbåter og kajakker brukes flittig. Tre barnehager skysses til og fra daglig, året rundt, og andre barnehager og skoleklasser har funnet øya ideell som utfartssted for sine aktiviteter.

Bragdøya kystlag står for rutebåten som har fire daglige avganger. Til sommeren skal kystlaget arrangere Landsstevne i Forbundet Kysten som vil trekke mange mennesker, både tilreisende og lokale.

Ved de ulike arrangementene legges det stor vekt på sikkerhet og forebygging av ulykker. En hjertestarter har derfor lenge stått på ønskelisten, og foran sommerens landsstevne er dette ytterligere aktualisert.

En hjertestarter vil koste ca. kr. 15.000. I tillegg blir det nødvendig å kurse personell og andre involverte på Bragdøya.

http://www.bragdoya.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss