Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1398 Lions Club Oslo / Stiftelsen Hallvardbo – Brann og sikring

fikk på styremøte 17. juni 2011 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 177.000 til brann og sikringstiltak ved eiendom for aktivitetssenter for ungdom.

Prosjektet “Camp Hallvardbo” er et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen Hallvardbo og Lions Club Oslo/Nordstrand.

Stiftelsen Hallvardbo eier en større eiendom ved Langenvannet i Ski kommune. På eiendommen er det en speiderhytte og uteaktiviteter tilknyttet denne. Stiftelsen har et råd/styre bestående av eldre speidere samt representanter fra Norges Speiderforbund og Oslo krets av Norges Speiderforbund. Hytta driftes i det daglige av ildsjeler som er tidligere speidere.

Lions Club Oslo/Nordstrand inngår i en internasjonal verdensomspennende organisasjon og drives som en selvstendig klubb med eget styre underlagt de retningslinjer og krav som er fastsatt sentral for Lions virksomhet i Norge. En vesentlig del av Lions arbeid er rettet mot ungdom og oppvekstsvilkår.

Prosjektet omfatter rehabilitering og utvikling av nevnte eiendom til et aktivitetssenter for ungdom. Planene er også gjennomgått med flere av skolene i Nordstrandsområdet som godt kan tenke seg å benytte et slikt sted i undervisningsøyemed både til dagsturer og overnattingsturer. Slik hytta fremstår i dag er den uegnet til dette formålet. En omfattende rehabilitering må til for at hytta skal tilfredsstille dagens krav til bygningsmessig og brannteknisk standard.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss