Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1307 Stiftelsen Barakke 4 Stavern Torg7 - Montering av snøfangere.

fikk på styremøte 26. oktober 2010 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 100.000 til montering av snøfangere ved ”Rådhuset” og ”Annekset” i Stavern.

Stiftelsen ”VGS-Kvartal 27” (navn endret til Stift. Barakke 4 Stavern Torg) ble opprettet av historielaget ”Venner av gamle Stavern” 25. september 1997, ved overdragelse, av Larvik kommunes eiendom, Storgt. 27 i Stavern. Eiendommen ble overført vederlagsfritt i den stand den befant seg på dette tidspunkt.

Stiftelsen er ansvarlig for drift, vedlikehold og utvikling av eiendommen, og mottar ingen økonomisk støtte til drift.

Bygningsmassen er fra 1750-årene og var opprinnelig en del av Fredriksvern Verft. Bygningene har status som verneverdige.

Stiftelsens formål er å eie, bevare og drive utleie til næringsvirksomhet og boliger i noen lunde samme omfang som på overtakelsestidspunktet, og for øvrig utleie/bruk primært til kulturformål i lokalsamfunnet.

Det er kun montert snøfangere på Rådhusets nordre langside, ut mot Storgaten. Rådhuset har stor høyde og takflate, og sikring av de øvrige sidene er påkrevet. Annekset har mindre høyde, men stor takflate. Langside syd, ut mot Ytre torg er spesielt påkrevet å sikre.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss